03-09-2022 - Nieuwe editie Rood-Witwedstrijd met mooie prijzen!

Nieuwe editie Rood-Witwedstrijd met mooie prijzen!

De Grote Optocht trekt op 3 oktober door de stad, mét daarbij een nieuwe editie van de Rood-Witwedstrijd. Wat is er leuker dan de optocht te kijken in je allermooiste roodwit outfit én tegelijkertijd een kans te maken op mooie prijzen?!

Hoe doe je mee aan de Rood-Witwedstrijd? Heel simpel. Kom op 3 oktober in je allermooiste rood-wit outfit naar de optocht en zorg dat je gezien wordt. Voor de optocht loopt fotograaf en Leidse Glibber Emile van Aelst om zoveel mogelijk rood-wit geklede mensen op de foto te zetten. En hebben we je gemist tijdens de optocht, maar wil je toch kans maken? Mail dan uiterlijk 4 oktober een foto van jouw kekke rood-witte outfit naar pr@3october.nl.

Kleur niet alleen jezelf maar ook alle straten van Leiden. Versier je straat, hang de vlag uit. Want dan maak je ook kans op een mooie prijs. Ook hiervoor geldt: mail je foto’s uiterlijk 4 oktober naar pr@3october.nl.

Ben je nog op zoek naar nieuwe rood-wit artikelen? Kom dan naar de Rijdende Geus of een van onze 3 Octoberkramen.

Een jury bekijkt na afloop van de viering wie er in aanmerking komt voor een prijs. De genomineerden worden na 3 oktober bekendgemaakt via Facebook, Instagram en de website van de 3 October Vereeniging. Zij ontvangen, naast eeuwige roem, een bericht voor de prijsuitreiking. Niemand gaat met lege handen naar huis.

Wat zijn er mooie prijzen te winnen! Wat dacht je van:

Terug

Te koop: domeinnaam 3oktober.nl

Voeg toe aan Startscherm
Ontdek het op Google Play
Download in de App Store
Downloaden van Microsoft